h1

Vänstern lockar med strippa

13 september 2010

När Vänstern hade familjefest i Järna, chockades många av besökarna när en kvinna strippade och till slut stod endast iförd små klistermärken med Vänsterns logga på bröstvårtorna och små trosor. Enligt artikeln i Aftonbladet var det många som lämnade lokalen, mammor som höll för öronen på barnen. Temat var ”Rocka röven av Högern” och de besökande  lockades med ett ”smaskigt” program. Programmet innehöll även en naken man som kastade knivar och spottade äpplen på publiken – det var enligt artikeln uppskattat —- hade han inga små kalsingar på sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: