h1

Skottar snö i morgonrock

05 december 2010

Klockan visar på halv sex. James Bond väcker mig med ett skall. Han vill gå på toaletten. öppnar altandörren ocn släpper ut honom. Mera snö – hela altanen täckt. Sätter på tevatten. James skäller, han går omkring och känner dofter av nattens besökare i trädgården. Troligen rådjur. Men skälla i trädgården halv sex går inte för sig. Han får komma in. Häller upp mitt tevatten. Tar på mig vinterjackan äver morgonrocken samt kängorna och går ut för att hämta tidningen. Ser hjulspår i snön och förstår att tidningen har kommit. Soppar trappan ren från snö, fortsätter skotta fram till gatan. Pulsar genom snön och öppnar brevlådan. Ingen tidning, kollar grannens brevlåda, ingen tidning. Besviken vänder jag mig för att gå in igen. Då slår blixten ner! Söndag, andra advent = ingen tidning!

Går in, gör en smörgås, tar mitt te och går och lägger mig igen. Delar min smörgås med James. Istället för tidningen blev det koll av mailen och facebook.

Dags att sova igen klockan är bara lite över sex en söndagsmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: