h1

Att vara egen!?

02 december 2010

Att vara egen – det kan ha fler betydelser. Man är sin egen, har sitt egna företag, sköter sin egna tid osv. Men man kan ju också vara lite egen, gör som man vill, kanske är lite annorlunda utan att vara avvikande. Det är en lek med ord och tolkningar.

Jag är nog lite egen och gör lite som jag känner för. Alltså lite egen. Sen är jag min egna dvs jobbar i mitt egna företag. Det är skönt, slippa upp på morgonen, stressa för att hinna till jobbet, sen handla,  hem, osv. Jag har mina tider, det är viktigt att ha fasta tider under dagen. MEN för det finns givetvis ett men. Så MYCKET man har att göra, att hinna med. Jag trodde i min enfald att jag skulle få tid över. Men inte då. Dagarna räcker knappt till. Upp på morgonen, på med datorn, kolla mailen. Jaha mycket att svara på. Min kollega på andra sidan jordklotet har ju eftermiddag när jag har förmiddag. Sen får man ta hand om allt de andra. Svara på mail från kunder, gå igenom dokumentationen, pussla ihop resor så de blir precis efter kundens önskemål. Vilken drömsyssla även om den inte alltid är så lätt.

Men hur som helst, jag är lite egen och jag är min egna och jag stortrivs med det. Saknar inte jobbet i stan, kanske kollegorna o morgonfikat. Men man kan åka o hälsa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: