h1

James fyller år, HURRA HURRA HURRA HURRA!

11 februari 2011

Idag den 11 februari 2011 fyller James 11 år. Massa ettor, man kanske skulle tävlat nåt spel med 11 – borde vunnit då. Hur som helst han borde körts i en skottkärra fram. Men det fick han ju göra i somras! Idag blev det lite godis till frukost, sedan har vi haft ett par sköna promenader. Fast den sista var rysligt kall o blåsig. Vi hade bråttom in. Men i förmiddags var det skönt, nere vid havet var vackert med alla dessa isblock som hade pressats upp mot land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: