h1

Shopping 10 timmar

14 mars 2011

Oj oj AJ, mina fötter! Åkte hemmifrån före klockan 9 i morse till Göteborg med en väninna. Vi skulle shoppa! Parkera på FEMMAN! Sedan gick vi till Kungsgatan, men det tog några timmar dit. Därefter tog det väl några timmar att gå runt kvarteret mot Västra Hamngatan. Fast där hittade vi ett bra luchställe till sist. Goda kycklingspett, burgusris med paprika, fetaoströra med oliver och vitlök, gräslök och sallad. Fruktansvärt gott! VArför säger man Fruktansvärt, Det är ju egentligen nåt som är hemskt! Alltså inte fruktansvärt gott, utan enormt jättegott!

Vandrade vidare över Östra Hamngatan och ner mot NK, men på vägen dit fanns många butiker och provrum. Rulltrappor upp o ner, trappor upp o ner. Ett besök på Schock också givetvis innan vi kom till FEMMAN. Nu var klockan mycket, men slank än hit, än dit dvs in i butikerna. Men nu var det kaffedags! Kaffe och en väldigt god cheesecace med pecanötter och liknande tosca. Säkert massor med kallorier, men å andra sidan har vi bränt massa kalorier under dagens promenad. Fortsatt shoppande, fötterna börjar värka, klockan närmar sig 18.00

Strax efter klockan 18.00 sitter vi i bilen o på väg hem till Varberg, Trötta efter en härlig shoppingdag, inte mycket handlat, men provat massor OCH handlat några plagg, läckra o lite lyxiga. Hem ta av sig skorna, sätta sig o bara slappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: