h1

Snart är det dax!

21 mars 2011

Tja det är inte bara en sak det gäller. Det gäller att badrummet som även inkluderar tvättstugedel blir klar. Skulle tagit 4 veckor men vi är nu på 6:te veckan. Det där med leverantörer. Men den som väntar på något gott väntar inte förgäves. Eller?

Sen är det snart dax för att sätta sig på planet och fara iväg, bara resa och hamna någonstans. Ja givetvis är det förberett. En Asienresa med start i Hong Kong som följs med ett Vietnambesök bl a upp i bergen till Sapa. Avslutningsvis ett par shoppingdagar i Bangkok och sol o bad i Ao Nang på Me Mee så klart!

Men än är det ett tag till resan blir av. Först skall ett besök (julklapp) till Lubeck klaras av. Samt eventuellt tapetsering osv osv osv…..  Finns inget slut —- SKA BARA….!

2 kommentarer

  1. Hejsan Monica!
    Har läst din artikel från Mongoliet och förstod att du var kvinnan att fråga!!! Vi har för avsikt att resa dit den 21 aug. i år och har en massa frågor kring detta. Det finns inte så mycket att tillgå så jag är glad att jag hittade dig. Hör gärna av dig på 0151-340 50 eller 070-630 66 32. mail pontare@staaan.se. Ser fram emot att få höra från dig.
    Vänligen
    Elisabeth Pontare


    • Hej Elisabeth, självklart får du fråga. Jag försöker ringa dig i morgon, 26 maj om det är ok. Mongoliet är underbart just den tiden du skriver ni skall åka dit! MonicaKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: