h1

Ännu ett djur har avlidit på Berlin Zoo – en ung elefanthona

05 april 2011

Mystiskt, efter isbjörnen Knut som avled för ca 2 veckor sedan har nu en 6-årig ung elefanhona, Shaina Pali, segnat ner och avlidit. Orsaken vet ingen än. Kan vara en infektion. Men det är ovanligt att sånt här händer. Knut avled inför en mängd åskådare o föll ner i vattnet. Men nog är det märkligt att två djur avlider inom två veckor på samma Zoo. Kan det vara någon besökare på djurparken som …… Tja vadå? Inte klok i alla fall!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12836148.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: