h1

Allt och inget

09 maj 2011

Märkligt hur saker o ting utvecklas.  Goa gosiga barn blir marodörer. trot eller ej.  Men innerst inne tror jag inte det är så. Det är loosade och söker hjälp genom att överreagera på verkligheten. Låter det kryptiskt? Nej det är verklighet! Flickor tror att de är omtyckta när de dricker, har sex med olika i ett, eller ger ett sken av att ha det. En bekräftelse på  att de är populära. Men skenet bedrar, det är tvärtom. De utnyttjas. fast de inte förstår det. Vad gör man för att få dem förstå. Att de är en bricka i ett spel. Pojkar, tja de lockas och tror på flickor som är svaga och går på allt, men det är fel – de är egentligen starka – även om de tror tvärsemot. Tja en märklig kommentar – men tänk över den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: