h1

Seperationsångest!

06 juni 2011

Diana Gabaldon

Jag höll på att få separationsångest när min bok närmade sig slutet och bara 125 sidor kvar av 1052 sidor. Då, när man trodde detta var slutet på en historia som började redan med första boken 1992 DÅ händer det saker som sätter allt man trott ur spel. Nu kommer jag att gå med väntan tills nästa bok kommer. Det tog 3 år för ”Som ett  eko” att bli klar för Diana Gabaldon. Hur länge skall det ta för nästa bok? 7 böcker har jag läst, hur många skall det bli? Visst historian kan tyckas lite lagom knäpp, Claire ramlar av misstag på 1940-talet mellan stenarna just när solen stod i rätt fas. Hon rullar för slänten och vaknar på 1700-talet. Men hon lär sig gå mellan tiderna och har familj på 1700-talet, fd man på 1940-talet. Det föds barn och man förflyttar sig mellan Skottland, Frankrike och USA. Nu sist handlar mycket om kriget mellan England och USA. Vilket slut Claire redan vet – givetvis sedan historieböckerna.

Osannolik historia – eller inte?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: