h1

Dammbygge

17 juni 2011

Ja, det regnade i natt och det blåste verkligen. Hela förmiddagen var det si o så med vädret. Inget som tilltalade mig att krypa längs dammen och gräva. Men sedan klarna det upp och givetvis är man på stan och handlar då. Nu är klockan snart halv sju och det går mot kvällen. Men jag funderar – skall jag byta om och lägga mig och gräva kanterna en stund. Lite kan man  hinna med innan det är kväller – Eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: