h1

Divertikulit (tarminflammation) – hinder på midsommar

23 juni 2011

Då var det dags igen – Tarminflammation. Det vill säga Divertikulit – se nedan. Inget vidare, lagom till Midsommar, penicilin inkl Flagyl. En av de värsta jag vet, smakar plåt i munnen. Gräsligt hemskt känns det.

Definition: Divertikulos: förekomst av ”fickor” på tarmen. Divertikulit: Inflammation i dessa ”tarmfickor”.

Detta var andra gången i år. Senast var i mars. Jag försöker äta rätt på alla sätt! Haha rim! Men inte hjälper det. Jag borde inte vara stressad, MEN det är nog där skon klämmer till trots.

Trots jag jobbar hemmifrån och borde ha en avstressad miljö – vilket jag har. Så blir det stress, för man splittrar sin tid mellan alla hushållsgöromål, telefon med kunder, social tillvaro, gott sagt ”alla måsten”. Som egentligen inte är måsten. Men sånt man bara …..MÅSTE! Snabbsänka 59 inte SÅ farligt, den har varit högre, 180 ungefär. Det var inte roligt. Men nu vet jag när magen känns uppblåst och är allmänt kass, börjar värka lite som ökar hela tiden, magen blir öm, man blir trött o får huvudvärk. DÅ är det på gång. Lika bra ta ett läkarbesök innan de lägger in en på dropp i 4 dagar……

Glad midsommar på er – med eller utan penicilin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: