h1

Hustomtar finns dom?

06 juli 2011

Om det fanns hustomtar önskar jag att jag hade en liten rar och trevlig hustomte. Han skulle hjälpa mig med allt det där jag inte får gjort i trädgården och pyssla även lite inomhus. Det skulle vara så mysigt. Han skulle inte  vara  i vägen, kaffe och mat skulle han få.

Min mormors man var en hustomte, han pyssla lite här o där, höll ordning i trädgården och gjorde sånt där som inte vi han med. Han var rolig och gick där och påta hela dagarna, underhöll oss vid middagsbordet. Måste säga: Jojje jag önskar du var här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: