h1

Nej, Översvämning Getteröns camping!

24 juli 2011

Inte nog med att först har vi vattenläcka i huset, sen går vattenpumpen sönder i husvagnen, utlånad till brorsdotter med familj på Getterön. VAtten på hela golvet.  Åker hem för att provisoriskt laga pumpen. Då upptäcker vi vatten i tvättstugan/källaren (marknivå)  de riktigt sprutar upp ur golvbrunnen, tydligen sväljer inte i brunnen o rören utanför i  gatan allt vatten. Det kommer in blad och annat på govlet, vatten över anklarna. Länge ner kommer en bil från väg o vatten och får länspumpa källarna (under huset) på vattnet som står till knäna. Nu läser jag i tidningen att det är översvämning på campingen på Getterön. Stackars min brorsdotter de hade sett fram mot 10 dgar på stranden och bad, nu får de bada på campingen. Redan igår var det vatten inne i förtältet…..

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2508734/camping-i-varberg-dranktes-av-regnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: