h1

Dags igen – Taminflammation

08 augusti 2011

Tredje gången i år. Det känns helt bedrövligt! Fattar inget! Jag har inte ätit massa vitt bröd, pizzor etc sånt som kan ställa till det. Jag har inte stressat o rusat runt. Sommar och skönt arbete i trädgården = avkoppling! Ändå bara PANG! Så har man ont i magen, rejält ont, mår illa, fryser och får feber. Denna gången kändes det värre än innan i år.

Lasarettet, det klagas på vårt sjukhus. Men det kan jag inte göra. Snabbt in till sköterska som tar prover och skriver lite. Sen bara fem minuter och in på ett rum, kanske 10 minuter sitter läkaren hos mig. Penicillin och får åka hem. Skönt! Men sen kommer kvällen, frossa, febern stiger. Ringer lasarettet o sköterskan. Hon pratar med läkaren och ringer oss igen. Jag tycker det är bra service – det är därför jag berättar det. Ibland tror jag man klagar för mycket. De gör nog så gott de kan de som jobbar där.

Hursom helst en hel söndag i sängen med magsmärtor o feber. Idag lite bättre. Känns om annat bättre nu eftersom det regnar ute och solen håller sig undan. Kan hoppas att i morgon skall det kännas så bra att man kan upp o röra sig lite, slippa ligga o lata sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: