h1

Make-up remover

02 september 2011

Under lång period användt Nivea ögonrengöring för vattenfast mascara. Min mascara är INTE vattenfast, men sitter bättre än en sådan. Allstå behövs ögonrengöring för vattenfast mascara. Sist när jag skulle köpa ny Nivea till ögonen var den slut. I den stora och mycket fina butiken frågar jag efte någon annan ögonrengöring som är lika bra eller bättre.  Hon rekommenderade en i samma märke som mascaran. En flytande som man skakar innan man använde den. Jättebra, sa expediten. Men jag har prövat den och den tog inte mascaran, min dotter fick den rengöringen.

Då tar hon fram en mycket bättre rengöring, kostar 180 kr. Som också skall skakas innan man använder den.  Den skullw vara jättebra, man bara tar lite på sudden och håller mot ögat, så tar du enkelt bort mascaran utan att gnida eller gnugga ögonfransarna. OK, säger jag, ”Jag får lita på dig” Då visar hon att det finns en flaska lite större, samma märke, samma innehåll. Den kostar då 190 kr. Självklart tar jag den.

Tror ni jag får bort min mascara med det? Nej, just det, Den billiga Nivean är bättre. Men nu står jag där. För det priset hade jag fått 3 st Nivea ögonrengöring. Jag använder den nya rengöringen som hon sa. Häller på en tuss/sudd, håller mot ögat en stund, och sedan…… får jag göra som tidigare, stryka sudden ett antal gånger över ögonfransarna. Sedan tvål och vatten. Om jag inte gör det så, fastnar mascaran på handduken – å hur kul det är – vet nog många!

Man borde  ha garanti på sånt! Dyr produkt 190 kr som jag inte kan använda! Bra mascara som sitter – nästan för bra! Märke, undrar du säkert?  Clarins wonder, rengöring Collistar. Mascaran gillar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: