h1

Morgonstund har guld i mun

04 september 2011

Söndagsmorgon, tar en tidig promenad med James, nästan 3 km det tar oss visserligen 45 min att gå, Beroende på att han har problem med höfterna och har dessutom fått blåsljud på hjärtat. Vi passerar alla  kreatur som går ute nästan hela året, kalvarna har växt till sig rejält under sommaen. På ängarna intill ligger fåren. Sneddar över strandängarna där det går svart-vita kreatur. Tveksamt går jag ut där, ibland kan de unga kreaturen vara så nyfikna och bli lite väl närgånga. Men de är väl morgontrötta kan jag tro, för de tittar knappt på oss, trots vi går nära dem.

Ett gäng gäss kommer i snygg formation och går ner för landning på åkrarna för att beta.  Kliver över gärdesgården och går upp bland sommarstugorna. Märks att sommaren är över, de flesta stugorna är tomma.

När vi kommer hem, hänger jag tvätten ute i trädgården = lyxigt! Ger fiskarna mat i dammen. Sedan gör jag frukostbricka  till mig och James, går ut och sätter mig vid körsbärsträdet vid dammen. Solen värmer skönt och vindarna är behagliga. Fick byta från jeans och tjock tröja till linne och shorts. Kanske det snart är slut på mina underbara frukostar vid körsbärsträdet. Gäller ta vara på varje tillfälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: