h1

Nemo mår bra, men Hajen är borta!

11 september 2011

Min lilla Nemo, nyförvärvet jag fick i present, en söt liten Koikarp, simmade glatt omkring bland guldfiskarna i morse när jag matade dem. Men nu! En timma senare när jag tittar till dem, då! DÅ är ”Hajen” borta, vår stora eleganta guldfisk, minst 6 år. Dammens kung är borta! Vem har varit där och fångat honom, kan inte vara skatorna, återstår bara fiskmåsar, men de har lyst med sin frånvaro länge. En katt, nja! Visserligen var Hajen nyfiken och gick gärna upp o hälsa på James /hund när han drack vatten eller svalkade sig i dammen.

Ett är säkert – Jag sörjer vår Haj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: