h1

Dementi – Hajen är tillbaka

11 september 2011

Tro´t eller ej, jag kommer från stan med en kompis till Nemo, lilla ”Pip” en Koikarp och skall släppa Pip i dammen. Vem kommer där och simmar????? Jo, Hajen i egen hög person/fisk. Hur kan  han gömt sig så väl i dammen, visserligen ca 12 kubik stor, klart vatten, men inte så mycket platser att gömma sig – stor som han är. Glädjen är stor. Lugnet har återvänt, även om de tycks hittat en liten  hona att försöka jaga runt, runt i dammen. Pip hittade Nemo. Nemo syns knappt när han är på botten, kamoflagefärgad som han är, lilla Pip har lite mer vitt och syns lite bättre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: