h1

Lyxig helg i urskogen!

19 november 2011

Starten mitt i stan till helgens underbara vistelse.

Lyxig helg med f d kollegor i ett torp långt ute i skogen vid en sjö. Bilen fullastad med mat och dryck kör vi ut till kollegan ute i torpen. Vedspisen har värmt upp torpet denna lite grådisiga men sköna fredag. Startar med champagne vad annat kan vara lämpligt för detta gäng. Därefter följer min medhavda lunch, en gulachsoppa lite spetsad med chili (recept hittar du längre ner under mat till höger). Till detta öl och en Elksnaps, därefter en skön skogspromenad.

Kaffe och pepparkaka samt äppelkaka med vaniljsås. Hett fotbad med mjölk, apelsiner, kardemumma, kanelstänger mm till det en scrubb med kaffe, kakao, olja mm. Fötter lena som sammet. Kvällssupé böcklingröra och lax på knäckebröd, gratinerad potatismos med fläskfilé, sås med gorgonsolaost. Avslutningsvis en Canachan; grädde havrekross med hasselnötter, hallon och myntablad. Rena lyxmåltiden.

Kvällen avslutas med spel av olika former. Klockan blev långt efter midnatt innan jag gick upp på loftet för att sova. Genom loftet går skorstenstocken uppvärmd från vedspisen, värmen var skön och sömnen infann sig snabbt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: