h1

Ny resa på gång – Thailand!

07 mars 2012

Det är något av det bästa som finns att resa. Vi reser mycket, i första hand har det blivit Vietnam eftersom vi säljer resor där,TravelBase. Vi åker dit för att titta på hotell, matställen, stränder, utflyktsmål mm. Vi har ju även rest en del till Mongoliet och Kina av samma anledningen. Till Grekland har vi rest mycket också, senaste året för att koppla av, men för att jobba intensivt med företaget i lugn och ro, i kombination med sol och bad.

I år blir det Thailand. Vi har köpt flygbiljetterna redan. Sedan får vi se var vi hamnar. Vissa delar är väl klara i tanken, men…..! Vi kombinerar det även i höst med arbete och möte med branchfolk i Thailand. Kanske en kort tur till Saigon. Men mycket sol och bad i kombination med arbete.

Jag önskar, jag drömmer om att ha obegränsat med tid och kanske inte obegränsat med pengar men i alla fall – ha råd att resa. Min dröm är att kunna resa i princip ett par månader om året. Jag drömmer om att resa jorden runt med ryggsäck och besöka platser som Macho Pincho,  Niagarafallet, Afrika, Victoriafallen, Nordkap, Bhutan, ja, det finns så otroligt många platser att se och uppleva. Äventyret lockar alltid. OM bara tid och pengar räckt till. Men – den som lever får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: