h1

Vägskäl

10 mars 2012

Det händer att vi ställs inför vägskäl. Vilken väg skall jag ta? Den som ser så fin ut med vacker natur, ängar, hagar, skog och sjöar där vägen slingrar sig fint fram, behaglig att vandra på. Eller den som ser snårig ut och med backar både upp och ner,med branter som ser ouppnåliga ut och med risk för att falla. Ibland kan det hända, att det som ser fint ut, är det valet som kan vara sämst. En vacker väg som kanske lockar dig till fördärvet. Men hur skall man veta? Ja, inte innan man prövat. Vilket kan kosta!

Tre vägval, inget har varit lätt. Alla tre har lett till något. Ibland måste valet växa fram, man kan inte bara tro, att det är att gå, så blir det bra. För då blir det fel. Ett val måste vara motiverat och genomtänkt. Jag tror mina vägval lett att till jag är den jag är idag. Alla goda ting är tre, alltså har jag gjort mitt sista val.

Kryptiskt kanske, men inte så knepigt som du tror!

Sammanfattningsvis – Var inte rädd för att göra ett vägval, även om det ser svårt ut! Det blir till vad du gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: