h1

Resa till Bai Bang – 30 års jubileum!

01 april 2012

Ja, nu är det snart 30 år sedan det med stor påmpa och ståt var invigning av Bai Bang Pappersbruk i Vietnam. Ett av de då i alla fall största SIDA projekten. Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda ”gamla” Bai Bangare men även andra till att besöka Bai Bang och Vietnam under 11 dagars resa. Jag liksom många andra svenskar är stolta över att varit med och bygga upp det som idag är Vietnams största pappersbruk. Yrkesskolan som också kom till genom Sveriges hjälp utbildar ca 1 300 elever varje år. Vilka idag kan få arbete i hela Vietnam men även utanför gränserna.

Titta in på TravelBase hemsida för att läsa mer om detta fina erbjudande.

One comment

  1. Hej Monica! Jag undrar om dessa inslag fortfarande går att se någonstans? På NWT:s hemsida verkar de nertagna. Jag är svensk bosatt i Danang, Vietnam och mycket intresserad av industrihistoria så hade varit kul att få se detta. Jag har bland annat besökt en del nedstängda fabriker i Norra Vietnam, Bai Bang kände jag inte till förrän precis nu.

    Ser att du också jobbat med resor till Vietnam, intressant! Kontakta mig gärna på min e-postadress! Mvh MattiasKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: