h1

Hundbajs!!! Bajspåsar???

22 april 2012

Ungefär så, alltså jag är hundägare, har varit i många år. Jag plockar upp efter mina hundar. Till o med i skogen om de råkar sätta sig i närheten av stigen. MEN, alltså men, det finns så många hundägare som INTE plockar upp efter sina hundar. Obegripligt. Finns väl inget så äckligt som hundskit under skorna. Mest verkar det vara stora hundar av lorten att dömma. Den ligger där kant i kant med cykel- och promenadvägen, intill stigen du går. Tänk på barn, inte sjutton går de på stigarna och promenadstråken alltid. Nej, de traskar lite här o där.

MEN vad än värre är, de som plockar upp hundbajset i en påse. Sen SLÄNGER påsen någon meter in från stigen/vägen där de går. Hur himla smart är det? DÅ kan de lika gärna strunta i att plocka upp skiten. För hur länge blir den påsen liggandes där med hundbajs. Länge, längre än om hundbajset fått vara. För regn mm gör att det försvinner. Förhoppnigsvis innan någon trampat i det. På en liten stig/gångväg i skogen mellan husen, kanske 50 meter. Ligger det på en sträcka av mindre än 5 meter, 4 stycket svarta påsar! Totalt ointelligent – min uppfattning!

Så hundägare, plocka upp efter era hundar, släng påsen i någon skräpbehållare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: