h1

Livet är underbart!

09 juni 2012

Ut ett ärende på landet med bilen. Kändes som om man åkte berg- och dalbana på vägarna i det kuperade landskapet. Grönskande björkar, ekar och andra träd kantade vägen. Dikeskanten fylld av blommor, vita, rosa o blå. I en hage gick ett antal får och relativt nyfödda små lamm. I en annan hage gick en nordsvensk häst och betade, intill låg det lilla fölet. Himlen var blå, solen sken, endast några få ulliga vita moln på himlen. Kör förbi en flakmoppe med ”staket” runt flaket. Där stod två mindre hundar i varsin sele med tassarna på staketet och nosen rakt fram i vinden. Syrenerna blommar och doftar. Just då spelar de ”Jazzgossen” med Karl Gerhard. En synnerligen gammal melodi. Men minns den starkt då min äldsta vännina gifte sig. På middagen när alla sitter och äter, går min bror genom lokalen efter varit utanför. Då spelar de denna melodin. Allas ögon var riktade på min bror, 15 år gammal.

Just nu älskar jag livet! Vill vara ute i naturen, men skrivbordsarbete väntar hela helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: