h1

Charlie, en cavalier!

14 juni 2012

Nu är Charlie nästan 7 veckor gammal. Om en vecka drygt är det dags flytta till sin matte, Victoria. Vi besökte honom och hans syskon i går. Nu var det liv i luckan jämfört med förra gången. De härjar runt och leker. Stackars mamman kom in till dem och blev nästan överfallen av 5 hungriga valpar med sylvassa tänder. Hon stod ut en stund men sedan hoppade hon ut från hagen. Nästan med valparna hängandes vid spenarna. Men sen var det full vart på dem igen. Tills de bara ”poff” lade sig ner och somnade. Helt slut av alla lek.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: