h1

Vemod är tungt!

14 augusti 2012

Idag spelades min gamla idols ”You were always on my mind” med Elvis på radion. Då kände jag tårarna rinna. Jag tänke på min älskade James, jag tänkte på så mycket mycket mer och kände — Vemod! Ibland är det mycket som ramlar över och gör att man tappar orken. Men utanför skiner solen, det skall bli varmt idag. Det betyder jobba jobba jobba fort och effektivt inne så jag kan komma ut i sol och värme. Gräva och fixa i trädgården, fortsätta med dammen. Det är något som stoppar alla vemodens tankar. Det ger energi och livskraft. Jag har så mycket, väldigt mycket att glädjas åt.

James ca 8-9 veckor

James Bond

2 kommentarer

  1. Att tappa orken är inte svårt. Det vet jag då det hände mig i vintras i samband med att jag fick ett svårt diskbråck.
    Efter operation och mycket stöd mår jag idag mycket bättre och låter inte negativa känslor ta över.
    Njut av det som finns omkring oss. Ta vara på dagen idag…den kommer inte igen.
    Förstår din saknad. En hund är en kär familjemedlem ❤


    • Ja, det går upp och ner. Idag räckte det med en melodi på radion. Jag opererade mig också i vintras. En tarmoperation, det tar tid innan man återhämtar sig. Tack för din kommentar!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: