h1

Stunder som finns kvar.

27 april 2013

Vissa stunder i livet finnas som etsade i minnet. Idag för 9 år sedan är en sådan dag. Jag satt med min mammas hand i min. Hon andades tung, kanske hörde hon mig prata, kanske kände hon min hand i sin. Strax efter midnatt blev andningen jämnare och saktare. Till sist somnade hon in. Min friska vitala levnadsglada mamma somnade in. Efter en operation som skulle gjort henne pigg o glad, vi hade planerat så mycket inför sommaren, istället blev det ingenting. Livet blev annorlunda. Min mamma fanns inte längre.

Märkligt hur helt plötsligt utan förvarning blir allt upp och ner, man tappar fotfästet. Jag önskar hon fått vara med idag, idag när hon skulle blivit gammelmormor, hennes barnbarn Victoria skall få sitt första barn. Victoria och mamma var lite av att de höll ihop, de var lika. Mamma hade varit en stolt gammelmormor om hon varit med oss idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: