h1

Lucia dopp i havet

15 december 2020

Det blev ett dopp till före jul på Luciadagen. 13 decenmber 2020, första året jag badat senare än september. Trodde nog inte jag skulle klara av det, SÅ kallt har jag aldrig badat förr. Barnbarnen Luna och Vincent var med ner till Bryggan när Jan och jag hoppade i. Med oss var en väninna också. Hennes man och hund stod och godkände : BADAT !

Det VAR kallt i vattnet, isade lite i fötterna. Men vi genomförde det, med några simtag ut dessutom. Jan till och med dök ner i vattnet.

Sen hem och värma oss vid brasan.

2 kommentarer

  1. Fina bilder från Balgöbryggan med omgivning! Sökte på Google i en stund av nostalgi. Här växte jag upp på somrarna 1974-90 i en vitputsad stuga på Bengtskärsvägen 7. Den revs tyvärr av den nye köparen efter att min far sålde då – sedan tycks det mest blivit året-runt bebyggelse (gentrifiering); mycket av ”sommarstugekänslan” gick förlorat och husen ligger faktiskt lite för tätt för min smak numera. Och vilka priser. Men man kanske skulle kunna hyra nånstans, någon gång, och minnas svunna tider… 🙂


    • Hej,
      Här har växt upp mycket nytt, Folk köper upp sommarstugor (för flera miljoner) river och bygger nytt. Men det har fortfarande kvar charmen vid bryggan. Både strandängar och skog är lika fina än. Stigarna har blivit lite bredare än förr.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: