h1

Oxens år

11 januari 2009

Den 26 januari går vi in i Oxens år enligt den Kinesiska almenacka. Det skall vi fira med ett kalas då vi vakar in det nya året. Vi har bjudit hem ett antal gäster. Får se hur många som kommer. Problemet är ju att det är söndag mot en måndag. De flesta skall upp och jobba. Alterntivt får man ta ledigt eller komma trött till jobbet.

Vi tänker bjuda på Vietnamesiska vårrullar, någon eller ett par andra kinesiska, vietnamesiska eller thailänska rätter. Jag hoppas hinna baka lyckokakor. Sedan brukar vi ta fram kinesiska horoskopet för alla inför det nya året. Istället för kaffe borde vi haft grönt te, men jag tror de flesta föredrar kaffe.

Jag hoppas kunna göra en oförglömlig nyårsfest för de som kan komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: