h1

Asia Spa i Varberg

08 februari 2009

Gick in på Asia Spa i Varbergs hemsida. Skulle kolla deras utbud av behandlingar. Asia Spa skall vara en upplevelse att besöka enligt de som gjort det. Jag sökte kroppsbehandlingar för att ge på i present. Jag hamnade då på den sidan med information om yoga mm.

Det har jag funderat på flera gånger, det är ju bra för både själen och kroppen. Men jag har bara kommit till funderingar det har inte blivit mer. Tanken föll mig – OM jag skulle ägna lite tid åt mig själv och gå på yoga. Tidigare i morse lade jag in simning  i min kalender på  mobilen varje onsdag klockan sex på kvällen. Alltså sommaren närmar sig dags se över figuren, känner mig ruskigt slapp i hullet.

Men för att återgå till youga, VAD skall man välja? Det finns yoga, pilates, do-in, raja-yoga, meditation, muskelharmoni, de fem tibetanierna, qigong yoga, yoga nidra m fl. Hur skall jag kunna välja det som passar mig bäst? Det är sånt som får mig att släppa tanken  på att börja överhuvud taget. Det får väl bli som innan – meditation under hundpromenader ute i friska luften. Fast tanken var ju bra!

http://www.varbergsstadshotell.com/main.aspx?pageID=83

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: