h1

Nemi

08 februari 2009

Nemi har prickat rätt. Hennes kommentar på vågen är väldigt bra! För det där med vikten och figuren är ju ständigt på tapeten. Aldrig är man nöjd, det är ett eller tio kilo för mycket, midjan klättrar uppåt, rynkorna kommer med åren. Men det är charmigt med en människa som är märkt av ålder. De är t o m vackra. Så varför kämpar vi mot rynkor, gäddhäng, magar som ser ut som om man vore skendräktig.

nemi-ok

Vi stressar för att hinna med gå på gym, simma, ut och jogga. Äta rätt för att hålla vikten. För varje år stressas det mer o mer. Till sist känns det som om man inte hinner med. De som har gott om pengar gör ingrepp, lyfter lite här o där, tar bort lite fett där det är för mycket, fyller upp där det är för lite.

Egentligen är jag jättetrött på allt det här. TV just nu, en kvinna som skall bli av med sina rynkor. Varför accepterar vi inte oss själva som vi är. Det är skillnad på att hålla sig i form och att göra ingrepp för att se yngre ut. Självklart vill nog de flesta se unga och vitala ut. Det är överdriften jag inte gillar.

När det gäller mode o kläder, så var det en period låga byxor och korta överdelar, kläder som visade midjan. Det var väl snyggt på dem som har midja. Sen kom modet med avskuret under bysten. Det passar alla som har problem med midja o överflödigt hull på höfterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: