h1

Back & Track

14 februari 2009

James Bond älskar sitt täcke. I fredags tvättade jag det, så han fick vara utan det hela dagen. När det torkat tog jag fram det, James låg och sov, men tittade upp på mig. Fick syn på täcket, ställde sig genast upp och kom viftande på svansen och stack huvudet i det. Hade han inte gillat det hade han gått och gömt sig.Så han måste känna att täcket gör nytta och minskar hans smärta.

I det vädret vi haft nu har han tyvärr fått lite mer ont igen. Han visar så tydligt när han har ont, han vill bli buren i trappan  och in i bilen. Jag bara väntar på maj månad och hans operation skall vara avklarad.

 James vilar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: