h1

Hur du lurar ögat med rätt stilval

14 februari 2009

Med rätt kläder kan du trolla bort det du inte tycker är bra och framhålla det som är bra. Det är en himla tur det. För man kan dölja stor mage, lyfta fram smal midja, framhålla det som man tycker är bra. Det är skön känsla. Liksom att man kan trolla fram de vackraste ansikten genom smink och rätt frisyr. Det är bra. Har tänkt på det att hur ofta är det inte man ser en kändis eller modell osminkad och då ser den vanliga enkla personen som den är, Inte speciellt vackrare än andra man möter på stan.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4131302.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: