h1

Påsken är över

13 april 2009

Nu är påsken över. Vi har frossat i ägg, påskskinka och annan god mat. Smyckat bordet med påskliljor och vitsippor. Druckit påskmust, öl, vin och kanske en snaps samt äggtoddy. Nu är det dags för en vanlig vecka. Fast det är skönt att det är en kort vecka. Bara 4 dagars arbetsvecka (för en del).

Våren har kommit och vi hade en strålande sol och värme. Till o med bikini-överdelen kom på – solen den tog! En del tog till o med ett dopp i havet. Men det lär varit kyligt. Båtar sattes i sjön, får hoppas på en fin sommar så de får valuta för sina båtar.

Dags klättra upp på vinden med vinterkläderna och ner med sommarkläderna. Komplettera garderoben med sånt man saknade förra sommaren.

Kvällarna är ljusa och sköna. Det gäller ta vara på det, vem vet om några dagar kanske det regnar igen. Jag minns 1 maj 1985 då snöade det – mycket, vi fick skotta! Men det hoppas jag vi slipper i år.

Nu väntar jag på 4 maj och James Bond´s ryggoperation (Degenerativ lumbosacral stenos) på Blå Stjärnan i Göteborg. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra. Har redan anmält semester på jobbet när James kommer hem. Hur säger man till en hund: nu får du ta det försiktigt när du är nyopererad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: