h1

Karl Nordströms väg – Demensboende

20 april 2009

Min pappa har nu bott snart tre år på demensboendet på Karl Nordströms väg. Han trivs jättebra och personalen är även den jättebra. Det känns skönt för mig som anhörig. Ibland, rätt ofta ibland kan han ringa flera samtal på en kvart för han har glömt vi talats vid strax innan. Men det är ganska oförargligt. Han glömmer vissa saker, men andra minns han väldigt väl.

Det är tragiskt när ens förälder som alltid varit väldigt skärpt, duktig, någon man kunnat vända sig till för att få ett råd man vet man kan lita på, när de inte minns, inte kan förstå, inte vet den enklaste sak som till ex skillnaden mellan fjärrkontrollen och telefonen.

Men han har det bra, häromdagen var vi och fikade på vinterbalkongen som den kallas ibland. Det är jätteskönt sitta där i lugn och ro. Utsikt över Kurorten. Pappa har utsikt ända bort till Getterön, en väldigt fin lägenhet/rum alltså.

Vinterbalkongen

Vinterbalkongen

Utsikt mot Kurorten

Utsikt mot Kurorten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: