h1

Frukost på sängen

20 april 2009

Lördag morgon, vaknar halv sex. Vansinnigt, vill inte, det är helt inte vakna nu! Visst är det märkligt, lätt vakna halv sex på helgen (tid över till sex) ”skratt” Nej, allvarligt talat, helgen skall man – om man vill – ha sovmorgon i alla fall till 8-tiden eller 9-tiden. Jag går upp halv sex inte för att jag vill utan för att höfterna värker enormt, det går inte sova. Att gå upp röra sig lite gör att jag kanske kan somna om. Jag  gör te och två smörgåsar, en skål med hundmat, två levande ljus på brickan + Hallands Nyheter. Går upp väcker maken säger: Godmorgon vill du ha lite te med mig?

Sömndrucken, öppnar han ögonen till små springor: Självklart jag vill det! Ja, så tar vi te och varsin smörgås, hunden får sin mat. Sen läser jag tidningen, därefter somnar jag skönt in på min mans arm…..! Härliga helg!

Min frukostbricka

Min frukostbricka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: