h1

Semesterdag = jobb

20 april 2009

Måndag, tog semester. Visste att sortering av färdig tvätt, strykning, hängning av tvätt, städning fågelbur, sortering vinter- och sommarkläder, samt lite övriga saker som att bära ut växter till altanen, skura staketet runt innegården. Ja, så givetvis skall man göra mat – om man har lust och hinner. Det finns pizza att ringa efter – sådana här dagar.

Men bortsett från allt det där så var det en härlig promenad med James i morgonsolen som tittat upp över trädtopparna. Fåglarna har sån körsång inne i skogen att man borde spelat in dem, för att spela upp en regning och kall och tråkig dag.

Vitsipporna har täckt marken som en matta över alla vissna löv från hösten. Idag är det TVÅ veckor kvar till James operation av ryggen. Idag är det FEM år sedan min mamma opererades, vilket ledde till att hon 8 dgar senare gick bort. DET är INTE roliga minnen. Det är traumatiska på grund av den chocken det var. Än idag kan jag inte fatta vad som hände. Men så är livet. Det är inget vi kan ändra på. Vissa dagar fastnar på näthinnan och i minnet.

Så nu efter all sortering av tvätt, upphängda nytvättade kläder samt gardiner och strykning av massa jeans så tänker jag ta Baden-Baden  stolen och sova en timma eller så på altanen. I alla fall så länge det känns varmt och skönt. Men det kommer stundtals  en isande vind  som sveper in i trädgården, inget vidare. Får väl ta vindsröjning senare idag.

Istället för vindsröjning blev det en promenad till kyrkogården. Sedan till Blomsterlandet för inhandlande av blommor att pryda krukorna med i trädgården.

Minneslunden på Varbergs kyrkogård är väldigt vacker!

Minneslunden, Varbergs kyrkogård

Minneslunden, Varbergs kyrkogård

 

Minneslunden i Varbergs kyrkogård

Minneslunden i Varbergs kyrkogård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: