h1

Underbara morgon!

02 maj 2009

Det är så underbart att vakna och se solen utanför fönstret. I natt åkte jag ett ärende klockan fyra, det var så vackert ute. Koltrastarna spelade för fullt, två tärnor slogs om nåt att äta på en trottoar, en igelkott sprang över gatan. Inte en människa ute, hela staden sov. Hämtade en vän och hennes baby på lasarttet, den lilla stumpan sov så gott i sin bilstol. Väl hemma lyfte jag det lilla knytet, så liten och så söt. Man skulle kunna gå runt med henne på armen hela tiden.

Tillbaka hemma gjorde jag två koppar te och två ostsmörgåsar lade på brickan och tände två ljus. Gick upp och väckte maken, halv fem var klockan. Lite motvilligt vakna han, men det var gott få något tidig frukost. Läste morgontidningen och somnade sedan gott. Vakna till att solen lyste in genom fönstret.

Underbara morgon, jag älskar livet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: