h1

Dansavslutning på teatern

03 maj 2009

Idag hade ABF dansavslutning på  Varbergs Teater. Givetvis var jag där, mitt barnbarn skulle dansa. Det är inget man vill missa. Teatern var fullpackad, alla tre våningarna var fulla. Vi hade tur fann två bra platser där nere. De tre duktiga danslärarna hälsade alla välkomna sedan tog dansen vid. Det var allt från balett, jazz, show, hiphop, streetdance, barndans, danslek mm. Alla var väldigt duktiga, mycket fin koreografi. Givetvis kolla jag extra noga efter mitt barnbarn. Det var ca 1½ timma full av dans och det var verkligen roligt att se.

img_6952

img_6958img_6961

img_6971

img_6986

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: