h1

Zorba + Hemlagat

11 maj 2009

Söndagskväll firade vi min son på Zorba´s Restaurang. Det var en överraskning för honom som hans flickvän ordnat. Vi övriga var på plats innan de två kom. Hon ”lurade” honom med att de skulle hämta en meny som man kunde ta med hem och kolla vad som fanns. Han var som ett stort frågetecken när han fick syn på oss övriga.

Vi åt lax, souvlaki, tzatziki, feta ost mm vi tog Retsina medan de övriga tog vatten o dricka. En trevlig kväll.

Men idag på själva födelsedagen blev vi – eller var vi redan innan – bjudna på kalas med mat. Så nu åt vi god pastasallad med vitlöks- och örtbröd. Det var väldigt gott. Efterrätt: Marängswiss, med dajmkross. Det var gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: