h1

La Voix i Moskva

12 maj 2009

Så var det dags för Malena Ernman att sjunga upp sin härliga tävlingsmelodi. Inför kvällen är det flera ändringar som tex killarna som sjunger är utbytta till kvinnor, kläderna är nya, scenen är annorlunda. Det verkar som bäddat för något nytt och kul – hoppas jag.

Jag tror på La Voix och jag tror på Malena. Även om hon inte vinner så är både Malena och låten vinnare. Kombinationen med en operasångerska är toppen, enligt  mitt tycke. Jag som även gillade den operasångerskan som Nightwish hade tidigare och hennes röst till hårdrocken.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article5123167.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: