h1

Malena kritiseras

13 maj 2009

Malena kritiserades i Moskva för att hon inte deltog i repetitionerna som hon borde. Istället var hon ute på andra uppdrag i sin roll som operasångerska. SVT ställde till med ett möte som fick folk att förstå att hon jobbat häcken av sig för att kunna hinna med allt. Hon har verkligen gett järneet för att kunna fullfölja tävlingen och helst vinna allt.Kanske kritiseras hon för att hon är ett stort hot mot övriga deltagare – hon är en vinnare! Skulle Malena inte vinna Eurovisions-schlagerfestivalen är hon – tycker jag – att anse som en vinnare i alla fall.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article5132324.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: