h1

Jag är din kvinna….

31 maj 2009

Låten ”Du är min man” har hängt med rätt länge nu. Varför inte ändra till den till ”Jag är din kvinna och jag gör allting för dig. Utan att du hjälper till, men du är nöjd så vad gör det? Jag ställer upp i vått o torrt, det är min lott. Du är min man, men inte bara det. Du är mitt stöd o du älskar bara mig. Fast om du kunde plocka bort dina kläder efter dig, men vad gör det,  för jag plockar efter dig……”

Kunde bli en ny succé. Fast varje kvinna kan nog känna igen sig i en sådan text! Bra idé?!

One comment

  1. jag kanner mig ensam har i Bangkok och skrev forst smma sak, ”jag ar din kvinna”, paa Google paa finska och fick en misch- masch olika rubriker som inte ledde naanstans. paa svenska fanns det bara en enda saa naturligtvis ar jag nyfiken paa vad det kan finnas bakom har.
    men – jaklar! du har en MAN! det har funkar inte andaa. men kul att raakas!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: