h1

EU-valet

07 juni 2009

Idag har jag  jobbat hela dagen med EU valet. Jag är nämligen röstmottagare. Och hur tråkigt det nu kan låta, så är det jättekul. Helt enkelt skitkul. Man träffar människor i alla åldrar i alla socialgrupper. Folk man känner eller inte känner alls.

Det är spännande att räkna igenom antalet valdeltagare få det att stämma mot antalet röster/kuvert. Sedan dela upp i antalet partier och räkna igen. Därefter hem och kolla TV hur blir resultatet.

Jag vet i alla fall att i det distrikt jag satt röstade 43.5 % och det var hyfsat bra. Nu är jag trött, efter en bricka med fetaost, soltorkade tomater och oliver samt ett glas rött vin skall jag sova Törnrosas sömn till klockan 7 i morgon. Skapar mig själv en sovmorgon!

Nu spränger benen och vaderna, nu dunkar huvudet = jag är trött, vill sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: