h1

Nu blir de äkta makar, Laila o Niclas

15 juni 2009

Nu bekräftas det att Laila och Niclas skall gifta sig. De verkar lyckliga och ser ut att trivas tillsammans. Ibland är det nog ödets nycker som gör att saker o ting blir som de blir. Hade inte Mojje blivit sjuk, hade inte Niclas blivit med i Let´s Dance.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5381308.ab

Samtidigt så är det så många av de som deltagit i Let´s Dance som fallit för varandra. Även Martin Lidberg och Cecilia Ehrling blev ett par.

Citat av Tony Irving, domare i ”Let’s dance”:  Dansen förde er samman och må dansen hålla er samman genom livet. De kommer dansa en bröllopsvals som gör alla gröna av avund. Tips behöver de inte av mig, de har en musikal bakgrund och de kan dansa. Slut citat.

Musik har en viktig roll i våra liv, liksom dansen har. Hur många par har inte träffats på dansgolvet? Tyvärr har vi inte så många ställen idag dit man kan gå och dansa. Då menar jag dansa riktig dans, kanske inte så avancerat som Let´s Dance – men åt det hållet. Dans, musik och glädje hör ihop.

GRATTIS I FÖRSKOTT TILL BRÖLLOPET!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: