h1

Tung dag

15 juni 2009

Ibland är vissa dagar ”tunga”. Man kan inte sätta fingret på vad det är. Men nåt är det. Vissa saker känner man inom sig. Olustig känsla av att nåt är fel. Funderingar, är det nåt med barnen, är det nåt med James eller jobbet, kanske det är pappa. Det kan ju vara vädret, det blåser eller regnar, men solen sticker fram. Man klär sig fel, antingen för varm eller för kall. Men nej, ingen klocka ringer! Känner mig nedstämd, kanske lite sorgsen.

Visserligen skrek James till när han  kliade sig, men även vid en viss rörelse. Tar man honom vid ljumsken så rycker han till. Bara det inte är nåt fel, det verkade så bra efter operationen. Kan det vara såna där punkter i muskulaturen som ömmar. Han är ju rätt otränad nu.

Klockan börjar bli mycket, kanske en bok kan skingra tankarna. Tar min kriminalnovell av Johan Theorin ”Nattfåk”, den är spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: