h1

En helg har gått!

09 augusti 2009

Ibland blir ingenting som man tänkt sig, ända sedan i fredags har det gått fel. Nej, det var inte riktigt rätt, det finns saker som gått väldigt bra. Men jag hade tänkt bada vid havet, liggandes på en solvarm klippa, sova, titta mot horisonten och njuta friheten vid havet. Men det blev inget med det, tyvärr. För om något ger mig livslust och kraft så är det att få vara vid havet. Men ok det blir väl fler tillfällen.

Sen blev det fel på söndagen med, jag skulle packa på vinden. Tusen och åter tusen saker, sortera, kasta eller packa. Men det blev inte så heller. Kollade tomten vi skall bygga på – om allt går vägen. Det var roligt, men – jag behöver packa. Sen skulle jag duscha men då fanns bara kallvatten. Nu får jag gå upp tidigt i morgon för att duscha o tvätta håret. Men övriga i familjen skall upp ännu tidigare, vilket innebär att jag kommer att vakna då de går upp och sen går det inte att somna om…..

Fast  –  livet är ändå underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: