h1

Tappa kilo

10 augusti 2009

Det är roligt läsa om alla som lyckas gå ner i vikt. Jag tror att problemet med att gå ner i vikt kan vara lika svårt som för en smal (anorexia) att gå upp i vikt. Det kan behövas hjälp och stöttning och sist men inte minst en väldig vilja att lyckas. Vi, dvs min man och jag har gått ner enligt GI metoden som jag tidigare bloggat om. Han har gått från 109 kg till 94 kg och jag från 65 till 59 kg. För honom är detta en enorm bedrift, jag beundrar honom.

Här finns en till som lyckats och som har bra förslag hur man skall göra:

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article5615896.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: