h1

Rubriker ur Aftonbladet söndagmorgon

09 augusti 2009

Går in på Aftonbladet för att kolla nyheterna. Blir genast berörd, det händer så mycket otrevligt, eller så är det så att man skriver helst om obehagliga saker, sånt som drar läsare, mord, överfall, olyckor, kändisar osv. Men det händer ju även trevliga saker, varför skriver man inte om det?

Överst i dag är en rubrik om en maskerad man som lurpassade på en 15-årig flicka och stack ner henne med en kniv. Hon kom och gick vid 1-tiden i ett radhusområde med vänner, när hon blev svårt knivhuggen.

Nästa rubrik är om en liten pojke Theo, som vägrades ambulans. Han hade blodförgiftning och 40 gr feber. Han är född med en missbildning på luftstrupen och opererad ett flertal tillfällen. Först när föräldrarna pratat med Theos läkare, som ringde SOS fick de en ambulans.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5620962.ab

I Taiwan hjälper militärer till när tyfonen Morakot slog till. Det är de värsta översvämningarna på 50 år. Över 2 500 mm regn i Pingtun, över 10 000 människor behöver hjälp.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article5621177.ab

Så har Madonna varit i Göteborg. Skulle gärna gått dit – bara för att få se henne live och bilda mig en uppfattning om henne. Men det blev inte så,biljetterna är dyra. Förstår inte varför hon anspelar så mycket på sex, för att få behålla sina beundrare eller?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5620780.ab

En annan kändisrubrik är om Michael Jackson dotter Paris, Som enligt artikel inte är hans dotter, utan hans bästa väns dotter. Marc Lester, som enligt honom själv donerade sperma för Michael Jacksons räkning. Michael Jackson gillade inte sex, han var asexuell. Men han ville ha barn. Marc Lester är gudfar till Michael Jacksons tre barn. Nu vill han göra faderskapstest för att se om Paris är hans dotter. Paris föddes av Debbie Rowe som erkänt att hon blivit gravid genom insemination av en anonym donator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: