h1

Summering av vecka 32 som gått

09 augusti 2009

Lördag 1 aug. Maken körde min yngsta son och hans flickvän till flygplatsen mitt i natten för att jag skulle slippa det, var ju sjuk.

Senare på dagen åkte jag med min äldsta sons barn till Kungsäter. Deras föräldrar var i Göteborg för att se U2. Sen åkte vi till Kärra och spelade minigolf. På vägen hem stannade vi på Mac Donalds och köpte hamburgare.

Balkongen

Balkongen

IMG_7631

IMG_7634IMG_7640IMG_7650

På natten åkte maken till Göteborg för att hämta barnens föräldrar när U2 slutat spela.

Söndag 2 augusti, Trötta, funderar fortfarande på svininfluensa eller bara ont i halsen, över en vecka nu. Tungt att andas. Åker till sonen som har semester och pysslar om hans katt, Dexter. Passar på att städa samtidigt.

Dexter

Dexter

På kvällen såg vi för ovanlighetens skull på TV och en bra film

Måndag 3 augusti. Kör till jobbet för at göra beställningar av mat. Började efter kl nio. Får inte fram ett ljud nästan, tungt andas. Ringer vårdcentralen får en tid. Jobbar två timmar åker till doktorn. Som konstaterar slem i ”rören” som sitter som en propp. Medicin, inhalator för att vidga luftrören. Åker upp till Dexter ger honom mat, sen hem för att inte göra nåt. Jo, läser boken jag köpt ”Kvinnorna på 10:de våningen” väldigt bra bok. Maken skall jobba nattpass. Passar barnbarnen en stund på kvällen. Men går även in till dem vid 12-tiden på natten, då deras pappa skall ut och hämta mamman som varit hos vänner.

Tisdag 4 augusti. Stannar hemma. Går och småfixar, ut i skogen med James, det märks att det går mot höst. Rådjursbocken kommer. Ståtligt vacker. Så otroligt, bo i en stad och i den lilla skogen finns en hel rådjursfamilj.

Här är det rådjurshonan som springer

Här är det rådjurshonan som springer

På eftermiddagen kör jag till Travbanan i Halmstad med James som skall få sin vattenträning och massage. Han går själv in på bandet i bassängen. Trivs bra med den träningen, efteråt slappnar han av när Birthe masserar hans muskler. Åker via Dexter på vägen hem. Maken jobbar natt igen.IMG_7665

Onsdag 5 augusti. Går och jobbar några timmar, måste göra beställningar. Sen kör jag hem igen. På eftermiddagen äter vi en kebabsallad på Campino, hämtar mina skor från klackningen. Åker och besöker min pappa på Apelvikens äldreboende. Därefter besöker vi Dexter igen.

Torsdag 6 augusti. Nu arbetar jag fullt. Är inte bra, men bättre. Ringer o grattar min moster som fyllde år i går. Plockar ner kartonger från vinden och ut till garaget vi lånat. Det är mycket att packa inför flytten 1 september. Makens bästa vän ringer, vill äta på Campino. Vi kör ner till honom och tar en sallad igen. Äter fortfarande efter GI-metoden. Jag har börjat äta lite annat också. Men maken vill ner ett par kilo till. I dagsläget har han gått ner 15 kg, mycket bra gjort. Tar en promenad över torget, affärerna har torsdagsöppet till kl 22. Stöter på Mr Berger och Gycklare Ann som är på torget med åsnorna. IMG_7652IMG_7653

Mr Berger och Gycklar Ann alias Folke och Anne Mari
Mr Berger och Gycklar Ann alias Folke och Anne Mari

IMG_7655IMG_7656

Hemma igen sätter vi oss på altansidan mot solen och njuter.IMG_7666

Nell, mitt barnbarn har besökt oss mycket denna veckan. Hon kommer skuttandes lite då och då. I kväll kom även hennes föräldrar o bror.

Fredag 7 augusti. Snart helg igen. Jobbar, solen skine, det är varmt ute. Sedan i onsdags har det varit toppenväder. Jag har sovit/läst liggandes i BadenBaden stolen. Svettigt. Idag vill jag till havet. Handlar mat när jag kör hem från jobbet. Dottern och jag äter lite. Maken kommer det är meningen vi skall köra till Getterön och lägga oss på en klippa vid havet. Det blir inte riktigt så, det blir en gräsplätt en liten bit från havet. Men skönt ändå. Åker hem, hämtar Nell som skall följa med till Dexter. I morgon kommer min son hem till honom igen. Kvällen avslutas med lite vin och ost.

Lördag 6 augusti. En vecka har gått, jag är fortfarande inte bra, men bättre. Kör dottern till jobbet halv sju. Går sedan en morgonpromenad i skogen, åker handlar, hämtar dotten igen. Tar sedan plats i BadenBadenstolen ute i solen. Förbereder mat inför kvällen. Sonen kommer och hämtar sin bil vid 3-4 tiden. De hade en jobbig resa hem från Splitz, byte av Gate, plan som inte kom osv. Klockan sju på kvällen kommer sonen, hans flickvän o hennes pappa och vi grillar. Tittar på deras bilder från Podgora i Kroatien. Mycket vackert och fint badvatten. De hade haft en jättefin vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: